ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγνωστοι έκλεψαν τις ελληνικές σημαίες από το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Είχαν τοποθετηθεί στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη ενόψει της 28ης Οκτωβρίου

Άγνωστοι έκλεψαν τις ελληνικές σημαίες από το Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Αδιανόητο ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, καθώς άγνωστοι έκλεψαν τις ελληνικές σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη ενόψει της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή της ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος για το γεγονός της κλοπής, έστειλε επιστολή στην οποία επισημαίνει την ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και προχώρησε σε κατάθεση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας στην Ασφάλεια προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία και να ασκηθεί δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε:

«Προσπαθούμε καθημερινά να διαφυλάξουμε την πόλη μας από περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών, όπως η πρόσφατη κλοπή των ελληνικών σημαιών που είχαν τοποθετηθεί ενόψει της Εθνικής μας Επετείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρα από το ίδιο το γεγονός της κλοπής, δεν μπορούμε να ανεχτούμε παρόμοια περιστατικά, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει με ενότητα και ομοψυχία νέες προκλήσεις. Ζητώ τη συνεργασία όλων μας, τόσο των θεσμών της τάξης όσο και των συμπολιτών μας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.