ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγρια δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα – Βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις

Άγρια δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα – Βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, έπειτα από την άγρια δολοφονία μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.