Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης – Στο νοσοκομείο ένας 38χρονος

Οι Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης – Στο νοσοκομείο ένας 38χρονος

Συναγερμός για πυροβολισμούς σήμανε στις Αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης, περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας 38χρονος Ρουμάνος που οδηγούσε αγροτικό όχημα και ένα άγνωστος άνδρας που οδηγούσε ένα κόκκινο Ι.Χ., σταμάτησαν σε λεωφόρο, λίγο μετά τον κόμβο του Γιόφυρου, προς Αμμουδάρα.

Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από τα οχήματά τους και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία διαπληκτίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος του άγνωστου άνδρα και ο δεύτερος που είχε όπλο πυροβόλησε τον Ρουμάνο στα πόδια, επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με 3 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες σε κάθε πόδι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας κατά την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ αιμορραγούσε πολύ, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 38χρονος τραυματίας βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και στην ίδια κατάσταση εκτιμάται πως βρισκόταν και ο δράστης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη και συλλέγουν υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.