ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Άγρια συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε γιατί πήγε να τον ξεχωρίσει απο καβγά

Το τραύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διαμπερές και ο νεαρός είναι εκτός κινδύνου

Άγρια συμπλοκή στο Ρέθυμνο: Αστυνομικός πυροβόλησε νεαρό που τον μαχαίρωσε γιατί πήγε να τον ξεχωρίσει απο καβγά

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Ρέθυμνο Κρήτης, έπειτα από σοβαρό περιστατικό σε μπαρ του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής σε μπαρ του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο νεαρός που χτύπησε με μαχαίρι τον αστυνομικό ήταν ένας από τους τέσσερις που ενεπλάκησαν στον καβγά.

Μετά το χτυπήμα που δέχθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ο αστυνομικός που ήταν τυχαία στο μπαρ και προσπάθησε να χωρίσει τα άτομα που συμμετείχαν στον καβγά, πυροβόλησε τον νεαρό.

Η σφαίρα από το όπλο του αστυνομικού προκάλεσε διαμπερές τραύμα στον νεαρό με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ο αστυνομικός.

Η έρευνα για το επεισόδιο είναι σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν συγκεντρώσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.