ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αγρίνιο: 18χρονος Ρομά ο ένας από του τρεις δράστες που άρπαξαν 30.000 ευρώ από εκκλησία

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου κατά την απουσία του εφημέριου της εκκλησίας στο Άγιο Όρος

Αγρίνιο: 18χρονος Ρομά ο ένας από του τρεις δράστες που άρπαξαν 30.000 ευρώ από εκκλησία

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους τρεις δράστες της διάρρηξης στο χρηματοκιβώτιο της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ δεν έχει βρεθεί και η ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά ύψους 30.000 ευρώ, 15 λίρες Αγγλίας και χρυσά αφιερώματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου έφτασαν στα ίχνη ενός 18χρονου Ρομά που διέρρηξαν τα γραφεία του ναού δίπλα στην εκκλησία, αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό και την κάμερα ασφαλείας και κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, παρ’ όλο που έχει 12 πύρους ασφαλείας και να αρπάξουν τα χρήματα και τα τιμαλφή.

Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της 31ης Οκτωβρίου κατά την απουσία του εφημέριου της εκκλησίας στο Άγιο Όρος και έγινε αντιληπτή από τον επίτροπο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Όμως, δεν έχουν εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των άλλων δυο συνεργών του, που φέρονται να τα έχουν στην κατοχή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από την εισβολή τους στο ναό του Αγίου Χριστοφόρου, οι τρεις δράστες είχαν διαρρήξει και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Αγρίνιο, αλλά τότε δεν βρήκαν κάτι αξίας και έφυγαν με άδεια χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.