Ο προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας, έκρινε ένοχο έναν προπονητή από την Αιτωλοακαρνανία για κατάχρηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας και του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών φυλάκισης με αναστολή, επιτήρηση και απαγόρευση προσέγγισης ή επικοινωνίας με την παθούσα.

Για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού κρίθηκε αθώος, λόγω παραγραφής του.

Πρόκειται για συνταξιούχο προπονητή από το Αγρίνιο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Εγκαλούσα πρώην αθλήτριά του.

Η δικαστική διαδικασία που διήρκεσε τρεις ημέρες ολοκληρώθηκε νωρίτερα και αφού είχαν αγορεύσει τόσο η πολιτική αγωγή , ο δικηγόρος , Αναστάσιος Ντούγκας όσο και η υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και ο Χριστ. Παλιογιώργος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της την δεύτερη ημέρα της δίκης η Εισαγγελέας της Λευκάδας είχε προτείνει την πλήρη αθώωση του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος προπονητής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δίκης άσκησε έφεση και θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Αγρίνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παθούσα αμέσως μόλις άκουσε την ετυμηγορία του δικαστηρίου ανακουφισμένη έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ιδιαίτερα συγκινημένη και δηλώνοντας δικαιωμένη για την μάχη που έδωσε.