ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγριο έγκλημα στη Βαρβάκειο αγορά: Έπεσε θύμα ληστείας η νεκρή γυναίκα; – Αντιστάθηκε και την κατακρεούργησαν; (upd)

Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει με τι είδους αιχμηρό αντικείμενο την κατακρεούργησε ο δράστης

Άγριο έγκλημα στη Βαρβάκειο αγορά: Έπεσε θύμα ληστείας η νεκρή γυναίκα; – Αντιστάθηκε και την κατακρεούργησαν; (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 06:52) Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, επικεντρώνονται στα άτομα που κατέγραψαν οι κάμερες διπλανών κτηρίων, προκειμένου να εντοπίσουν τους δολοφόνους της άγνωστης γυναίκας που βρέθηκε χθες νεκρή πίσω από τη Βαρβάκειο αγορά.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ένα εύρημα των Αρχών δίνει νέα διάσταση στις έρευνες, αφού πάνω στη σορό της νεκρής γυναίκας βρέθηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της.

Με βάση το νέο εύρημα, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα ληστείας, να αντιστάθηκε στους δράστες και αυτοί να την κατακρεούργησαν.

Να σημειωθεί πως οι κάμερες κατέγραψαν τις ύποπτες κινήσεις, όμως το πρώτο ζητούμενο είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

Η ταυτοποίηση της πιθανότατα θα δείξει και ποιο άτομο από αυτά που κατέγραψαν οι κάμερες είναι ο δολοφόνος της.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει το αντικείμενο του εγκλήματος. Αν δηλαδή ο δολοφόνος χρησιμοποίησε μαχαίρι ή κάποιο σπασμένο γυαλί για να την κατακρεουργήσει με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στο λαιμό το θύμα.

Παράλληλα, από την δακτυλοσκόπηση, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και φυσικά ποια ήταν η ταυτότητα του.

Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε χθες γύρω στις 11:30 το πρωί από τοξικομανείς οι οποίοι κινούνται στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο αγορά, οι οποίοι και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Όμως οι μάρτυρες, δεν ήταν σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας, ούτε να πουν αν εκείνη ήταν τοξικομανής.

Η συγκεκριμένη ιστορία θεωρείται από τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ως άκρως σημαντική, γι’ αυτό και επιδιώκουν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου μέσα στις επόμενες μέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.