ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων σε γήπεδο μπάσκετ στην Εύβοια – «Πλακώθηκαν στις μπουνιές»

«Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία»

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων σε γήπεδο μπάσκετ στην Εύβοια – «Πλακώθηκαν στις μπουνιές»

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο γήπεδο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, δύο ομάδες παιδιών ηλικίας 13 ετών άρχισαν να βιαιοπραγούν μεταξύ τους με την υγεία ενός παιδιού να τίθεται μάλιστα σοβαρά σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, «πλακώθηκαν στις μπουνιές» και παραλίγο να «μείνει στον τόπο».

Η ίδια καταγγελία αναφέρει ότι κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους και ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι σπάνια καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα.

«Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία», ανέφερε πολίτης τονίζοντας πως «αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές».

To επεισόδιο μεταξύ των ανηλίκων πήρε μεγάλες διαστάσεις και χρειάστηκε να σπεύσουν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γήπεδο που έγινε το περιστατικό κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό αφενός για την ασφάλεια τους κι αφετέρου για το τι προσλαμβάνουσες παίρνουν νεαρά παιδιά βλέποντας το ως γεγονός που εκτυλίσσεται μπροστά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.