ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αίγινα: 28χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι Λεοντίου

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΥ Αίγινας και στη συνέχεια με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον Πειραιά

Αίγινα: 28χρονη έπεσε με το αυτοκίνητό της στο λιμάνι Λεοντίου

Μια 28χρονη οδηγός ενός ΙΧ, τραυματίστηκε ελαφρά όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο όχημά της ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμανιού Λεοντίου της Αίγινας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ η 28χρονη που απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε τρίτα πράγματα ή άλλα οχήματα και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.