ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιματηρή επίθεση του BLA στο Μπαλοχιστάν του Πακιστάν: Σκοτώθηκαν 2 Κινέζοι μηχανικοί και 9 Πακιστανοί στρατιώτες

Απειλούν το Πεκίνο να αποχωρήσουν όλοι οι άνθρωποι του από την περιοχή αλλιώς θα υπάρξουν συνέπειες

Αιματηρή επίθεση του BLA στο Μπαλοχιστάν του Πακιστάν: Σκοτώθηκαν 2 Κινέζοι μηχανικοί και 9 Πακιστανοί στρατιώτες

Αιματηρή επίθεση των ισλαμιστών του Baloch Liberation Army (ΒLA) κατά Κινέζων μηχανικών και της συνοδείας τους, προκάλεσε πολλά θύματα σε περιοχή του δυτικού Πακιστάν.

Κατά την επίθεση σκοτώθηκαν δύο Κινέζοι μηχανικοί, εννέα Πακιστανοί στρατιώτες και δύο αντάρτες του BLA.

O BLA μάλιστα απείλησε την Κίνα πως αν δεν αποχωρήσουν οι άνθρωποι της εντός 90 ημερών θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρές συνέπειες.

Οι αντάρτες του BLA είναι κυρίως Αφγανοί (είναι δύσκολο σε αυτές τις χώρες με εν πολλοίς τεχνητά σύνορα να οριστεί με ακρίβεια η καταγωγή του κάθε κατοίκου) και ζητούν την ανεξαρτησία του Μπαλοχιστάν από το Πακιστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.