ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πιστολίδι στο ΑΠΘ: Τραυματίστηκε 23χρονος Γεωργιανός με «βαρύ» φάκελο για ναρκωτικά και ληστείες (βίντεο)

Έξι άτομα η ομάδα των «επιτιθέμενων»

Πιστολίδι στο ΑΠΘ: Τραυματίστηκε 23χρονος Γεωργιανός με «βαρύ» φάκελο για ναρκωτικά και ληστείες (βίντεο)

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με έναν 23χρονο τραυματία Γεωργιανής καταγωγής με «βαρύ» ποινικό μητρώο.

Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, στην πλατεία Χημείου.

Τραυματισμένος από σφαίρες στα πόδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ένας άνδρας που συμμετείχε στο επεισόδιο.

Ο τραυματίας είναι ένας 23χρονος Γεωργιανός…  “πρόσφυγας” , με φάκελο εμπορίου ναρκωτικών και ληστειών. Ο νεαρός φέρει τραύματα από σφαίρες στα πόδια και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τον τραυματία μετέφεραν μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου δύο άτομα και μόλις τον άφησαν τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ομάδα 20 περίπου ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου.

Εκεί συνεπλάκησαν με άτομα που ήταν ήδη στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ο Γεωργιανός τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια η ομάδα των 20 ατόμων αποχώρησε. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έξι προσαγωγές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε άτομα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο σταμάτησαν σε μπλόκο αστυνομικών δυνάμεων στην οδό Αγίου Δημητρίου, ενώ ένα ακόμα άτομο προσήχθη εντός του ΑΠΘ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.