ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αιτήματα στις ΗΠΑ για τα C-130J και τα Blackhawk

Για την αντικατάσταση των παλαιότερων τύπων

Αιτήματα στις ΗΠΑ για τα C-130J και τα Blackhawk

Το επιτελείο διερευνά τον τρόπο με το οποίο θ` αντικαταστήσει ελικόπτερα πολλών δεκαετιών, όπως τα «Huey», ενώ τα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν συμπληρώσει 23 χρόνια επιχειρησιακής δράσης, την ίδια στιγμή που είναι γνωστό και το πρόβλημα των μεταφορικών αεροσκαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι δυο διαφορετικά αιτήματα προς τις ΗΠΑ έχει αποστείλει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που ζητά να μάθει την διαθεσιμότητα και τις τιμές για το νέο τύπο του C-130, το λεγόμενο και Super Hercules, αλλά και για τα ελικόπτερα Black Hawk Sikorsky.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.