ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ακόμα 3.000 στρατιώτες στέλνει ο Ρ.Καντίροφ στην Ουκρανία (βίντεο)

Αυτή την στιγμή υπηρετούν 7.000 μαχητές στο ουκρανικό μέτωπο

Ακόμα 3.000 στρατιώτες στέλνει ο Ρ.Καντίροφ στην Ουκρανία (βίντεο)

Ο ηγέτης της Τσετσενίας και πιστός σύμμαχος του Β.Πούτιν, Ραμζάν Καντίροφ σε ανακοίνωσή του χθες ανέφερε ότι άλλοι 3.000 μαχητές του είναι έτοιμοι να πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία, που θα ενταχθούν σε νέες μονάδες του ρωσικού υπουργείου άμυνας και της ρωσικής εθνοφρουράς.

Οι μαχητές που ετοιμάστηκαν «έχουν τον καλύτερο εξοπλισμό και σύγχρονα όπλα», διαβεβαίωσε ο ηγέτης της Τσετσενίας μέσω Telegram.

Επιπλέον, οι άνδρες του έχουν «κίνητρο να φέρουν αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Τον Μάιο, ο Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε πως η Τσετσενία, δημοκρατία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είχε στείλει 26.000 μαχητές στην Ουκρανία από την αρχή της χρονιάς, ανάμεσά τους 12.000 εθελοντές, και ότι 7.000 εξ αυτών συνέχιζαν να πολεμούν εκείνη τη χρονική στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.