ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ακόμα μία μοίρα με επιθετικά Α-10 στέλνουν οι ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή

Θα αποτελέσουν την εξωτερική ασπίδα του Ισραήλ;

Ακόμα μία μοίρα με επιθετικά Α-10 στέλνουν οι ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή

Οι ΗΠΑ δείχνουν να ετοιμάζονται να γίνουν οι δυνάμεις που θα προστατεύουν το Ισραήλ από εξωτερικές απειλές ώστε οι ισραηλινές δυνάμεις να επιτεθούν κατά της Χαμάς.

Έτσι εκτός των άλλων δυνάμεων στέλνουν σε βάσεις στην Μέση Ανατολή, την 354η Μοίρα με Α-10 Thunderbolt II. Αυτά τα αεροσκάφη είναι επιπρόσθετα των A-10 της 75ης Μοίρας που βρίσκονται ήδη στην περιοχή ενώ έχουν ήδη σταλεί επιπλέον F-16, F-15 και F-35.

Θυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί αποφάσισαν να στείλουν δύο ομάδες αεροπλανοφόρων στις ακτές του Ισραήλ. Το πρώτο, με επικεφαλής το USS Gerald R. Ford (CVN-78), μαζί με το καταδρομικό Normandy και τα αντιτορπιλικά Thomas Hudner, Ramage, Carney και Roosevelt.

Ενώ πλέον θα προστεθεί και το USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69)μαζί με τα καταδρομικά κατευθυνόμενων πυραύλων San Jacinto και Vella Gulf και τα αντιτορπιλικά James Williams, Truxtun και Stout.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χτες οι ΗΠΑ κινητοποίησαν και την 26η Εκστρατευτική Μονάδα Πεζοναυτών με τα πλοία αμφίβιων επιχειρήσεων USS Bataan (LHD-5) και USS Carter Hall (LSD-50) με περίπου 3.000 πεζοναύτες. Παράλληλα ανέπτυξαν την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία στην Ιορδανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.