ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αμαλιάδα: Αυτό είναι το απορρυπαντικό που πέρασε για γλυκό η 67χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο (φώτο)

Το απορρυπαντικό είναι άκρως διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα

Αμαλιάδα: Αυτό είναι το απορρυπαντικό που πέρασε για γλυκό η 67χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο (φώτο)

Αίσθηση προκάλεσε τη Δευτέρα 30 Μαΐου, η είδηση πως μια 67χρονη γυναίκα στην Αμαλιάδα, κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς πέρασε για γλυκό ένα απορρυπαντικό.

Το απορρυπαντικό είναι άκρως διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα, εάν καταναλωθεί και γι’ αυτό η γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών έχοντας εμφανίσει συμπτώματα δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα με θύμα την 67χρονη σημειώθηκε όταν εκείνη πήγε στα εγκαίνια ενός σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα, όπου μοιράστηκε το απορρυπαντικό σε συσκευασία δώρου.

Διευκρινίσεις αλλά και οδηγίες για το τι πρέπει να αποφεύγεται έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο πρώτος γιατρός που εξέτασε την γυναίκα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη συσκευασία του απορρυπαντικού που μπέρδεψε την 67χρονη και εξηγώντας πόσο εύκολο είναι κάποιος να κάνει το ίδιο λάθος.

«Επειδή όλοι το βλέπετε αστείο, και φταίει, το “εμβόλιο”, η απροσεξία, σας λέω ο καθένας θα μπορούσε να την πατήσει, αφενός, αφετέρου να το έτρωγε το παιδί του καθένα, και εκεί τα πράγματα θα ήταν χειρότερα…

Όταν περιφέρεσαι στο περιβάλλοντα χώρο, όταν βλέπεις γλυκίσματα για δώρο, όταν πας στο ταμείο κ ασχολείται ο σύζυγος σου, και λαμβάνει το “δώρο του” όταν πας σπίτι κ βλέπεις το κυπελάκι μπροστά σου, δίκην παγωτού, τότε όλα εύκολα συγκλίνουν και απεύχεσαι το λάθος.

Ευτυχώς που η κουταλιά από το περιεχόμενο, το άκρως τοξικό, δεν προκάλεσε σημαντική βλάβη, στην υγεία της παθούσης. Συχνό φαινόμενο, των εφημεριών, και σε πολλά σπίτια, κυρία αγροτικών περιοχών σε μπουκάλια του νερού βρίσκεις νέφτι, χλωρίνη, ακουαφόρτε, και το ατύχημα γίνεται θρήνος.

Σκεφτείτε μόνο, αυτή η συσκευασία να τοποθετούνταν ως βούτυρο στο ψυγείο, κ ο κάθε αδαής, να έκανε χρήση του… Τα μάτια ανοιχτά, ορθάνοιχτα λοιπόν, και στις προκλήσεις, και στα μικρά γράμματα, της κάθε συσκευασίας…» ανέφερε στην ανάρτησή του ο γιατρός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.