Αμαλιάδα: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 10χρονη που πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδερφό της

Αφέθησαν ελεύθεροι ο παππούς και ο 14χρονος

Αμαλιάδα: Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 10χρονη που πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδερφό της

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών η 10χρονη που το πρωί της Παρασκευής πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδερφό της στον μηρό την ώρα που έπαιζαν σε εγκαταλελειμμένο γιαπί, δίπλα στο σπίτι τους στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.

Το κοριτσάκι στάθηκε τυχερό, καθώς, αν η βολή ήταν λίγα εκατοστά πιο ψηλά, θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της. Αλλά και η εξέλιξη του σοβαρού τραυματισμού της μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, είναι καλή και οι βλάβες που είχαν προκληθεί από τον πυροβολισμό στον μηρό του παιδιού αποκαταστάθηκαν.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μικρό κορίτσι πήγε καλά και οι βλάβες στα κατάγματα του μηριαίου οστού αποκαταστάθηκαν.

Έτσι, δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του Ρίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Τώρα πια, οι γιατροί θα δουν την πορεία του παιδιού, από την ώρα που θα νιώσει καλύτερα και προσπαθήσει να το περπατήσει.

Αφέθησαν ελεύθεροι ο παππούς και ο 14χρονος

Το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο παππούς των δύο παιδιών, στον οποίο ανήκει το όπλο και ο 14χρονος εγγονός του που πυροβόλησε.

Ο παππούς -σύμφωνα και με δήλωση της συζύγου- του λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε δεν χρησιμοποιούσε το όπλο εδώ και πολλά χρόνια και το είχε φυλαγμένο κάτω από το στρώμα ενός καναπέ-κρεβάτι, χωρίς να έχει φυσίγγια μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παππούς και ο εγγονός, αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η Εισαγγελέας διέταξε την περαιτέρω προκαταρτική έρευνα της υπόθεσης από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.