ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναπτύχθηκαν στο Μπάκχμουτ ρωσικές ενισχύσεις – Ο κύριος όγκος θα φτάσει σε δύο εβδομάδες

H Mόσχα θέλει να «ασφαλίσει» τις περιοχές που επέλεξαν να ενταχθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία

Αναπτύχθηκαν στο Μπάκχμουτ ρωσικές ενισχύσεις – Ο κύριος όγκος θα φτάσει σε δύο εβδομάδες

Αναπτύχθηκαν επιπλέον ρωσικές δυνάμεις, στο μέτωπο του Μπάκχμουτ στο Ντονέτσκ και στις περιφέρειες του Λουγκάνσκ και του Χαρκόβου.

Δεν πρόκειται για εφέδρους ή επίστρατους, αφού αυτοί δεν θα ενταχθούν πριν περάσουν αρκετοί μήνες στην πρώτη γραμμή, αλλά για τακτικές εφεδρικές δυνάμεις της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Παρομοίως προωθούνται νέες δυνάμεις και στο μέτωπο της Λίμαν καθώς η ρωσική φρουρά της πόλης δέχεται πίεση από τις δυνάμεις του Κιέβου που ενισχύονται συνεχώς.

Αυτή την στιγμή οι Ρώσοι έχουν κατορθώσει να «πατήσουν» στις ανατολικές συνοικίες του Μπάκχμουτ και όταν συγκεντρώσουν τις απαραίτητες δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν έφοδο για την πλήρη κατάληψη της πόλης.

Οι Ρώσοι στρατιώτες προωθούνται με ταχείς ρυθμούς στο ουκρανικό μέτωπο και οι Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς τους δίνουν εικόνες Αγίων για φυλαχτά.

https://twitter.com/Helpful_Hand_SA/status/1575072554728857600

Οι τακτικές ήδη υπηρετούσες δυνάμεις κι ενισχύσεις έρχονται βασικά από την Σιβηρία.

https://twitter.com/GlenJENVEY14/status/1574848143237255180

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.