Ανήλικος έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων σε χωριό των Ιωαννίνων – Υπέστη πολλαπλά κατάγματα

Ο 14χρονος πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ανήλικος έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων σε χωριό των Ιωαννίνων – Υπέστη πολλαπλά κατάγματα

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια ενός 14χρονου μαθητή από την κοινότητα Πράμαντα των Ιωαννίνων, ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα όταν  λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Παρασκευής, έπεσε σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ανήλικο αγόρι προσπάθησε να πιάσει το κλαδί ενός δέντρου, αλλά έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε σε κενό.

Μάλιστα, για να ανασυρθεί χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που κλήθηκαν στο χωριό.

Ένας γιατρός από το τοπικό Κέντρο Υγείας προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο παιδί, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο που το παρέλαβε.

Ο 14χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα και ελαφρά κατάγματα στο κρανίο, για την αποκατάσταση των οποίων πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.