ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απέδρασαν τρεις άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου – Συνελήφθη ο ένας

Οι αστυνομικοί τούς κυνήγησαν και μάλιστα ο ένας μπήκε στο αυτοκίνητο και τράβηξε το χειρόφρενο

Απέδρασαν τρεις άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου – Συνελήφθη ο ένας

Το μεσημέρι της Κυριακής, απέδρασαν τρεις από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, όπου είχαν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων. Να σημειωθεί πως συνελήφθη ο ένας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί προσήγαγαν τρία άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο, στο ΑΤ Χαϊδαρίου. Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του ενός εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ξαφνικά, όμως, οι προσαχθέντες επιτέθηκαν στον αξιωματικό υπηρεσίας και σε άλλον αστυνομικό, βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το ΑΤ.

Οι αστυνομικοί τούς κυνήγησαν και μάλιστα ο ένας μπήκε στο αυτοκίνητο και τράβηξε το χειρόφρενο, προκειμένου να μη μπορέσουν να διαφύγουν.

Τελικά, συνελήφθη ο ένας ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν με το όχημα, το οποίο εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.