Απίστευτο και όμως αληθινό: Ταβέρνα στη Νάξο χρέωνε τους πελάτες για την… ζωντανή μουσική!

Πελάτης δημοσιοποίησε το δελτίο παραγγελίας, στο οποίο φαίνεται η χρέωση «ζωντανής μουσικής» για δύο άτομα

Απίστευτο και όμως αληθινό: Ταβέρνα στη Νάξο χρέωνε τους πελάτες για την… ζωντανή μουσική!

Μία ταβέρνα στη Νάξο, από ότι φαίνεται βρήκε μια ιδιαίτερα «πρωτότυπη» λύση προκειμένου να καταπολεμήσει το κύμα ακρίβειας, και αυτή δεν είναι άλλη από το να… χρεώνει στον εκάστοτε πελάτη της τη ζωντανή μουσική! 

Ειδικότερα, η εν λόγω ταβέρνα χρέωνε στους λογαριασμούς των πελατών της την… διασκέδαση, χρεώνοντας την ζωντανή μουσική κατά άτομο!

Πελάτης δημοσιοποίησε μάλιστα και το δελτίο παραγγελίας, στο οποίο φαίνεται καθαρά η χρέωση «ζωντανής μουσικής» για δύο άτομα.

Δυο άτομα πλήρωσαν 58,50 ευρώ για το φαγητό τους και, όταν ζήτησαν τον λογαριασμό, ο σερβιτόρος τους έφερε το δελτίο παραγγελίας, όχι όμως την απόδειξη.

Ο πελάτης, παρατήρησε με προσοχή τις χρεώσεις στο δελτίο παραγγελίας, και άμεσα εντόπισε, ανάμεσα στη γαριδομακαρονάδα και τους κολοκυθοκεφτέδες, μια ασυνήθιστη χρέωση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ταβέρνα τους είχε χρεώσει μέχρι και την ζωντανή ορχήστρα από 2,5 ευρώ το άτομο, ήτοι 5 ευρώ στο σύνολο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.