
Η διαφθορά του συστήματος Ζελένσκι και Γερμάκ είχε αποκαλυφθεί από πριν αρχίσει ο πόλεμος το 2022.
Το 2019, ο Ουκρανός δημοσιογράφος Στάνκο αποκάλυψε τα πάντα καταγράφοντας κρυφά πώς ο Ζελένσκι και ο Γερμάκ πουλούσαν θέσεις σε μια νέα κυβέρνηση με αντάλλαγμα μεγάλα χρηματικά ποσά!
Τον συνέλαβαν. Μετά την έναρξη του πολέμου, συνελήφθη, μεταφέρθηκε στην πιο «καυτή» πρώτη γραμμή και ρίχτηκε σε μια επίθεση εναντίον των ρωσικών δυνάμεων όπου και σκοτώθηκε.
He first exposed corruption of Zelensky and Yermak.
They liquidated him.In 2019, ukrainian journalist Shtanko exposed Zelensky’s corruption, secretly recording how Zelensky and Yermak selling positions in a new government for millions. They arrested him.
After the war began,… pic.twitter.com/gceALhgjJ2
— Diana Panchenko 🇺🇦 (@Panchenko_X) December 18, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.