Απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου στη Ρόδο: Προσήχθησαν δύο ημεδαποί και εξετάζονται ως ύποπτοι

Βρέθηκε τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας 43χρονου στη Ρόδο: Προσήχθησαν δύο ημεδαποί και εξετάζονται ως ύποπτοι

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας βρέθηκε, σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στην υποδιεύθυνση Ρόδου έχουν προσαχθεί δύο ημεδαποί και εξετάζονται ως ύποπτοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 43χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι τον 43χρονο βρήκε αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο ένας φίλος του, ο οποίος εργάζεται σε μάντρα οικοδομικών υλικών στη λεωφόρο Ρόδου-Καλλιθέας και επικοινώνησε με το 100 καλώντας αμέσως σε βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.