ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόπειρα ληστείας στην Εύβοια: Άνδρας μπήκε σε βενζινάδικο κρατώντας καραμπίνα – Έφυγε… άπραγος

Ζήτησε από τον υπάλληλο τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο κατάστημα

Απόπειρα ληστείας στην Εύβοια: Άνδρας μπήκε σε βενζινάδικο κρατώντας καραμπίνα – Έφυγε… άπραγος

Απόπειρα ένοπλης ληστείας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αρτάκη της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που του έβαλε μια καραμπίνα στο πρόσωπο ζητώντας του, τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο κατάστημα.

Ο υπάλληλος είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι τους είχε μόνο ο ιδιοκτήτης.

Τότε, ο δράστης έφυγε άπραγος. Όπως είπε ο εργαζόμενος, έφυγε πεζός προς τα χωράφια της περιοχής και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην επιχείρηση και “χτενίζουν” την περιοχή προς αναζήτηση του δράστη ενώ θα αξιοποιηθεί πιθανόν και υλικό από κάμερες καταστημάτων για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.