Αργολίδα: Διέρρηξαν για δεύτερη φορά σε ενάμισι μήνα το ίδιο σπίτι στη Νέα Κίο

Άρπαξαν ό,τι είχε αξία και έπειτα διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος

Αργολίδα: Διέρρηξαν για δεύτερη φορά σε ενάμισι μήνα το ίδιο σπίτι στη Νέα Κίο

Με την ίδια μέθοδο έγινε για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμισι μήνα στόχος αγνώστων, ένα σπίτι στη Νέα Κίο Αργολίδας τη νύχτα της Τρίτης.

Οι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε αυτό την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες του, άρπαξαν χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας που είχαν απομείνει από την πρώτη διάρρηξη!

Όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη εισβολή τους, οι δράστες διέρρηξαν ένα παράθυρο, έκαναν άνω- κάτω τα δωμάτια και, αφού άρπαξαν ό,τι είχε αξία, διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Η Ασφάλεια ερευνά τη νέα κλοπή που εκτιμάται ότι έγινε από τους ίδιους δράστες, ενώ κλιμάκιο της Σήμανσης ερεύνησε όλους τους χώρους του σπιτιού αναζητώντας τυχόν αποτυπώματα.

Απασχόλησαν αλλοδαπούς και τους έκλεψαν

Οργανωμένη κλοπή έκανε μια ομάδα πέντε νεαρών σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, καθώς κάποιοι από αυτούς απέσπασαν την προσοχή δυο αλλοδαπών και οι υπόλοιποι άρπαξαν τις δυο τσάντες τους που περιείχαν χρήματα, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Αρχικά, οι δράστες διέφυγαν, όμως το ίδιο βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 και 21 χρόνων και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη άλλον έναν 21χρονο και δύο άγνωστους προς το παρόν συνεργούς τους.

Το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία διέρρηξαν δυο Έλληνες και άρπαξαν τα χρυσαφικά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ο ένας ηλικίας 26 χρόνων συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και από την προανάκριση που ακολούθησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προέκυψε ότι, μαζί με τον 40χρονο συνεργό του που αναζητείται, είχαν αποπειραθεί στις 6 Απριλίου να διαρρήξουν άλλο ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.