Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Μένιος Φουρθιώτης – Ίδια στάση κράτησαν και οι συγκατηγορούμενοί του

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 11 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Μένιος Φουρθιώτης – Ίδια στάση κράτησαν και οι συγκατηγορούμενοί του

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατά τη διάρκεια της απολογίας του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται για την υπόθεση των σκηνοθετημένων, κατά το κατηγορητήριο, επιθέσεων έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Την ίδια στάση κράτησαν και οι συγκατηγορούμενοι του τηλεπαρουσιαστή.

Μεταξύ άλλων ο τηλεπαρουσιαστής στην απολογία του στο δικαστήριο ανέφερε:

«Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους.

Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη».

Πρόεδρος: Ποια η σχέση σας με τους συγκατηγορουμένους σας;

Κατηγορούμενος: Ήταν υπάλληλος ο ένας του Βρυώνη από 2012-13. Όταν σταμάτησε την εταιρεία ζήτησα από τον Βρυώνη να μου προτείνει κάποιους για την φύλαξή μου και τη φύλαξη του σπιτιού μου. Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 βράδυ.

Από την πλευρά του ο συγκατηγορούμενος του Μ. Φουρθιώτη που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, είπε κατά τη διάρκεια της δίκης του απολογίας στη δίκη.

«Δεν έχω καταλάβει το λόγο που βρίσκομαι εδώ. Εργάζομαι 11 χρόνια για τον Βρυώνη. Εκεί γνώρισα τον Φουρθιώτη. Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 11 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.