ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αρπαγή 15χρονης στην Ομόνοια – Υπάλληλος ξενοδοχείου: «Η κοπέλα μπήκε μέσα φορώντας μπούρκα»

«Η μάνα όταν έφτασε εδώ γνώριζε ότι η κοπέλα είναι πάνω - 'Στο 702 είναι η κόρη μου', έλεγε»

Αρπαγή 15χρονης στην Ομόνοια – Υπάλληλος ξενοδοχείου: «Η κοπέλα μπήκε μέσα φορώντας μπούρκα»

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, εξετάζουν μια «περίεργη» υπόθεση αρπαγής, μετά την καταγγελία μιας μητέρας, σύμφωνα με την οποία η 15χρονη κόρη της απήχθη από έναν 22χρονο Αφγανό.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι τους το πρωί της Τρίτης και τα “ίχνη” του αγνοούνταν μέχρι χθες το απόγευμα, όταν εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας μαζί με τον αλλοδαπό.

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, όπου συνελήφθη ο Αφγανός, περιγράφει πώς ο 22χρονος κατάφερε να βάλει στο δωμάτιο την ανήλικη, με τους δύο να προσποιούνται τους μετανάστες.

«Ήταν βράδυ της Τρίτης όταν ήρθαν. Η κοπέλα μπήκε μέσα φορώντας μπούρκα. Είχε δεμένο το κεφάλι της με ένα μαντήλι. Εμείς νομίζαμε ότι ήταν μετανάστες. Την επομένη (ημέρα) καταλάβαμε τι συμβαίνει», λέει ο ίδιος και εξηγεί πως η 15χρονη ήταν αυτή που ειδοποίησε τη μητέρα της προκειμένου να πάει να την πάρει.

«Η μάνα όταν έφτασε εδώ γνώριζε ότι η κοπέλα είναι πάνω και σε ποιο δωμάτιο είναι μάλιστα. ‘Στο 702 είναι η κόρη μου’, έλεγε και μας είπε και το όνομα. ‘Είναι η κόρη μου πάνω, έχω καλέσει το Ανηλίκων’ και της είπα ‘αν όντως είναι, καλά κάνατε’», αναφέρει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου επί της οδού Χαλκοκονδύλη.

Η 15χρονη κατέβηκε τελικά στη ρεσεψιόν μαζί με τον αλλοδαπό όπου τους περίμενε η μητέρα και οι Αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν σωματικό έλεγχο στον 22χρονο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Αφγανός είχε πάνω του ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και 48 συσκευασίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Αρπαγή και για Παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.