ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρπαγή και βιασμός 12χρονης στα Πατήσια – 41χρονη Ρομά: «Ο γιος μου την έκλεψε για να την παντρευτεί»

«Εμείς οι τσιγγάνοι παντρευόμαστε μικροί, το ξέρετε αυτό. Την κοπέλα την έχει πάρει ο πατέρας της τώρα»

Αρπαγή και βιασμός 12χρονης στα Πατήσια – 41χρονη Ρομά: «Ο γιος μου την έκλεψε για να την παντρευτεί»

Η γυναίκα που κατηγορείται ως μία εκ των δραστών των όσων συνέβησαν στα Πατήσια, δίνει μια διαφορετική εκδοχή αναφορικά με όσα καταγγέλλει ο 36χρονος πατέρας για την αρπαγή και τον βιασμό της 12χρονης κόρης του.

Ο πατέρας του κοριτσιού καταγγέλλει πως χθες το απόγευμα 39χρονος και μια 41χρονη Ρομά άρπαξαν την ανήλικη από το σπίτι στο όποιο φιλοξενείτο, στα Πατήσια, την οδήγησαν σε ένα απόμερο σημείο και στη συνέχεια τη βίασαν.

Ωστόσο, η 41χρονη εξηγεί πως η 12χρονη δεν έπεσε θύμα απαγωγής αλλά έφυγε μαζί με τον γιο της ο οποίος την «έκλεψε» για να την παντρευτεί.

Όπως λέει, ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της γνώριζαν κάτι ενώ η ανήλικη βρίσκεται πλέον μαζί με τον πατέρα της.

«Κλεφτήκαν τα παιδιά. Δεν το ήξερα ούτε εγώ, ούτε ο πατέρας. Πήγε και τους βρήκε αυτός, χτύπησε και το παιδί. Καμία απαγωγή δεν έχει γίνει. Εμείς οι τσιγγάνοι παντρευόμαστε μικροί, το ξέρετε αυτό. Την κοπέλα την έχει πάρει ο πατέρας της τώρα», τονίζει η 41χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του κοριτσιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.