ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ατύχημα στο Allou Fun Park – Ξεσπά τραυματίας: «Ήρθαν να μας πουν ότι φταίμε εμείς – Έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι»

«Πέσαμε μέσα στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη»

Ατύχημα στο Allou Fun Park – Ξεσπά τραυματίας: «Ήρθαν να μας πουν ότι φταίμε εμείς – Έκανα 12 ράμματα στο κεφάλι»

O ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών του χθεσινού ατυχήματος στο Allou Fun Park, δήλωσε εξοργισμένος με τη στάση της εταιρείας.

Όπως λέει ο 25χρονος Στέλιος «μπήκαμε στο τρενάκι, δεν έχει κάποια ζώνη, μπήκαμε κανονικά τέσσερα άτομα 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Κατεβαίνοντας τη μεγάλη κατηφόρα, που κατεβαίνει στο νερό.

Δεν υπήρχε νερό και δεν μας φρέναρε καμία τροχαλία. Αμέσως είχε μια στροφή δεξιά, εκτροχιάστηκε και φύγαμε εκτός και πέσαμε μέσα στο νερό και εμένα με ξύπνησαν λιπόθυμο μέσα στη λάσπη».

Μιλώντας έξω από το νοσοκομείο είπε ότι «έχω χτυπήσει στα πλευρά, έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι. Έχω χτυπήσει τον ώμο, το δεξί μου πόδι και λίγο τα πλευρά μου και τη λεκάνη μου».

Για τα άλλα παιδιά της παρέας ανέφερε ότι «μια κοπέλα έχει τέσσερα πλευρά σπασμένα και τρύπα στον πνεύμονα και ο άλλος, έχει ρήξη σπλήνας».

Ο 25χρονος Στέλιος αναφερόμενος στη στάση της εταιρείας, μετά το ατύχημα, λέει ότι «από το πάρκο, ήρθαν εδώ μόνο και μόνο για να πιάσουν ένα παιδί από τα υπόλοιπα, στο οποίο να πουν και καλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ότι και καλά σηκωθήκατε εσείς στο τρενάκι και τέτοια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήρθαν για να μας δείξουν ότι και καλά φταίγαμε εμείς, αλλά αυτό δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση γιατί εμείς κρατιόμασταν δεξιά και αριστερά σε κάτι σίδερα και δεν είμαστε 12 χρονών παιδιά για να σηκωθούμε, αλίμονο. Εμείς να διασκεδάσουμε πήγαμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.