ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αβντίιβκα: Οι Ρώσοι έσπασαν την ουκρανική άμυνα – Οι Ουκρανοί υποχωρούν καταδιωκόμενοι (βίντεο)

Βίντεο: Οι εναπομείναντες Ουκρανοί βομβαρδίζονται ανηλεώς από την ρωσική Αεροπορία

Αβντίιβκα: Οι Ρώσοι έσπασαν την ουκρανική άμυνα – Οι Ουκρανοί υποχωρούν καταδιωκόμενοι (βίντεο)

Ρώσοι Spetsnaz κατέλαβαν πριν από λίγο το νότιο τμήμα του εργοστασίου οπτάνθρακα μετά από σφοδρό βομβαρδισμό της ρωσικής Αεροπορίας.

Ρίφθηκαν πάνω από 60 βόμβες FAB-500 και μάλιστα σε όλη την περιοχή της Αβντίιβκα ξεπέρασαν τις 240!

Εκατοντάδες Ουκρανοί επιχειρούν να διαφύγουν από την ύπαιθρο εν μέσω σφοδρού ρωσικού πυρός όπως αποκαλύπτει βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Εντός της πόλης τα απομεινάρια της 3ης ουκρανικής Ταξιαρχίας Εφόδου έχουν περικυκλωθεί εντός λίγων οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο της Αβντίιβκα.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι Ρώσοι ύψωσαν την σοβιετική σημαία στην δυτική είσοδο της πόλης, στο ίδιο σημείο όπου ο Β.Ζελένσκι είχε τραβήξει φωτογραφίες ένα μήνα πριν περίπου.

Να σημειωθεί πως εκατοντάδες Ουκρανοί αιχμάλωτοι ανέφεραν στους Ρώσους πως ήθελαν να παραδοθούν εδώ και μέρες αλλά δεν τους το επέτρεπαν μέλη του Συντάγματος Αζόφ, τα οποία τους απειλούσαν με επιτόπου εκτελέσεις.

Οι Ρώσοι πιστεύουν πως σε μερικές ώρες θα έχουν τελειώσει οι συγκρούσεις εντός της Αβντίιβκα.

Ότι απομένει θα είναι το εργοστάσιο οπτάνθρακα αλλά και γι’ αυτό είναι αισιόδοξοι ότι θα καταληφθεί σε λίγες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.