ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Μελβούρνη – Δεκάδες οι τραυματισμένοι μαθητές (βίντεο)

«Όλοι είναι μια χαρά. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχουν θύματα»

Αυστραλία: Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στη Μελβούρνη – Δεκάδες οι τραυματισμένοι μαθητές (βίντεο)

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει μια σχολική εκδρομή στην Αυστραλία, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης το σχολικό που μετέφερε 27 μαθήτριες και 4 καθηγητές συγκρούστηκε με φορτηγό και έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι 50 μέτρων στο Bacchus Marsh, στα βορειοδυτικά της Μελβούρνης.

Από τη σύγκρουση 32 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ένα έφηβο κορίτσι να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι μαθήτριες από το σχολείο θηλέων «Loreto College Ballarat» πήγαιναν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για να πετάξουν στις ΗΠΑ και να επισκεφθούν τη διαστημική κατασκήνωση της NASA στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα.

Εκτός από την έφηβη, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιποι 26 μαθητές και οι τέσσερις ενήλικες έχουν τραυματιστεί ελαφρά.

Ένας έφηβος και ο άνδρας οδηγός φορτηγού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μελβούρνης με σοβαρά τραύματα.

«Όλοι είναι μια χαρά. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχουν θύματα», είπε η εκπρόσωπος του σχολείου.

Το συναρπαστικό ταξίδι στις ΗΠΑ στο οποίο πήγαιναν οι μαθητές περιλάμβανε έξι διανυκτερεύσεις στη διαστημική κατασκήνωση της NASA, δύο νύχτες στην Ουάσιγκτον, μια περιήγηση στο κτίριο του Καπιτωλίου των ΗΠΑ, μεσημεριανό γεύμα με έναν αστροναύτη και μια περιήγηση με αεροσκάφος στο Florida Everglades.

Η εκδρομή, η οποία κόστιζε 7.700 δολάρια ανά μαθητή, ακυρώθηκε προηγουμένως λόγω περιορισμών για τον Covid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία προέτρεψε τους γονείς να μείνουν μακριά από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.