ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ανταλλακτικά προτιμούν οι κλέφτες αυτοκινήτων

Οι μάρκες που δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις με σκοπό την «αλίευση» διαφόρων μερών

Αυτά είναι τα ανταλλακτικά προτιμούν οι κλέφτες αυτοκινήτων

Οι ασφαλιστικές στη Βρετανία παρουσίασαν μία λίστα με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που προτιμούν οι κλέφτες, καθώς και τις μάρκες που δέχονται τις περισσότερες επιθέσεις με σκοπό την «αλίευση» διαφόρων μερών.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσαν στην δημοσιότητα, οι κλέφτες αφαιρούν με μεγάλη συχνότητα τα εμπρός φωτιστικά σώματα των Porsche (8,6% των κλεμμένων ανταλλακτικών), ακολουθούμενα από την Honda (7,9%), την BMW (7,8%) και την Audi (7,5%).

Όπως αναφέρει ένας εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας, τα φώτα στα μοντέλα της Porsche είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα που δεν είναι δύσκολο να τα αφαιρέσεις από την βάση τους.

Πρόκειται για πολύ ακριβά ανταλλακτικά και επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους κλέφτες.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές ανταλλακτικό μεταξύ αυτών που προτιμούν οι κλέφτες είναι τα πίσω φώτα, σε ποσοστό 4,6% του συνόλου των κλοπών. Ακολουθούν οι εξωτερικοί καθρέφτες (2,2%) και οι ζάντες αλουμινίου (1,8%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ασφαλιστικές εταιρείες στη Βρετανία αναφέρουν ακόμα ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 47% τα κρούσματα κλοπής ανταλλακτικών από σταθμευμένα αυτοκίνητα και αυτό οφείλεται στις αυξημένες τιμές τόσο των ίδιων των αυτοκινήτων, όσο και των ανταλλακτικών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.