ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το απόθεμα πυραύλων που έχει απομείνει στην Ρωσία – Τι αναφέρει έκθεση των Ουκρανών

Κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει

Αυτό είναι το απόθεμα πυραύλων που έχει απομείνει στην Ρωσία – Τι αναφέρει έκθεση των Ουκρανών

Δυτικοί οργανισμοί και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το ρωσικό απόθεμα πυραύλων με σκοπό να γνωρίζουν πόσο ακόμα πρέπει να ενισχύσουν τις δυνάμεις αεράμυνας ή και να αποφασίσουν να ξεκινήσουν την μεγάλη τους αντεπίθεση.

Βέβαια πολλές φορές έχουν πέσει έξω καθώς τα ρωσικά εργοστάσια με απόλυτη μυστικότητα δουλεύουν ακατάπαυστα ενώ πραγματικά κανείς δεν γνωρίζουν πόσους πυραύλους είχαν πριν ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις το 2022.

Έτσι πολλοί ήδη αναφέρουν ότι η ανακοίνωση και το γράφημα πόσων πυραύλων έχει η Ρωσία στο απόθεμα της είναι ίσως ένα γράφημα “ελπίδας”.

Έτσι σύμφωνα με αυτό 194 Kalibr, X-101/Kh-555, Iskander και Kinzhal έχουν απομείνει στο ρωσικό οπλοστάσιο. Η αλήθεια θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.