ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ο 22χρονος αλλοδαπός που λήστευε επιβάτες στο Μετρό (φώτο)

Προσέγγιζε κυρίως νεαρούς και με τη χρήση ή απειλή βίας τους έπαιρνε χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλη τιμαλφή

Αυτός είναι ο 22χρονος αλλοδαπός που λήστευε επιβάτες στο Μετρό (φώτο)

Η Ελληνική Αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με έναν 15χρονο, έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες σε σταθμούς του Μετρό.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για τον:

(επ.) JASEM (ον.) Fouad του Abas και της Warda γεννηθέντα 21-3-2001 στην Αθήνα, κάτοικος Γαλατσίου Αττικής listis-metro listis-metro2 listis-metro3

Ο 22χρονος είχε συλληφθεί από ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας μετά από ληστείες στους σταθμούς του Μετρό «Κεραμεικός», «Αγία Μαρίνα», «Αιγάλεω» και «Αγία Βαρβάρα».

Ο τρόπος δράσης της σπείρας στην οποία ανήκε ο 22χρονος αλλοδαπός ήταν να προσεγγίζουν κυρίως νεαρούς και με τη χρήση ή απειλή βίας να τους παίρνουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα ή άλλη τιμαλφή.

Από την προανακριτική έρευνα εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις ληστειών σε σταθμούς Μετρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.