ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αυτός είναι ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ που κατακρεουργήθηκε από τους Κροάτες χούλιγκαν της Δυναμό Ζάγκρεμπ (φωτό)

Ακόμα δεν έχουν εκδώσει ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αυτός είναι ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ που κατακρεουργήθηκε από τους Κροάτες χούλιγκαν της Δυναμό Ζάγκρεμπ (φωτό)

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες του δολοφονημένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, ο οποίος κατακρεουργήθηκε από τους χούλιγκανς νεοναζί της Δυναμό Ζάγκρεμπ (ενώ φέρεται πως υποστηριζόντουσαν και από οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτι για το οποίο η «πράσινη» ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί) στα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγω για 22χρονο νεκρό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το ΟΠΑΠ Arena, τελικά τη ζωή του έχασε ο 29χρονος Μιχάλης Κ.

Κάτω από τις φωτογραφίες του οι φίλοι του έγραψαν «Μια γωνιά της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ θα είναι πάντα δικη σου Μιχαλάρα!», «Καλό ταξίδι παλικάρι μας…»

Όπως ήδη είναι γνωστό εκτυλίχτηκαν σκηνές ωμής βίας και χάους στην Νέα Φιλαδέλφεια αργά το βράδυ της Δευτέρας όταν περίπου 200 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μετά τις 4:00 το πρωί της Τρίτης κατέληξε ο 29χρονος Μιχάλης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πολύ βαριά τραυματισμένος από μαχαίρι.

«Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου «opap arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σοβαρά τραύματα φέρουν, σύμφωνα με πηγές, και δύο αλλοδαποί, 20 ετών, που μεταφέρθηκαν στο Ερυθρό Σταυρό.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 83 προσαγωγές, κατά κύριο λόγο οπαδών της Ντιναμό, καθώς και χούλιγκαν του ΠΑΟ, που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια μαζί με τους Κροάτες, εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ.

Μέγα ζήτημα προκύπτει δε από το γεγονός ότι οι 200 οπαδοί της Ντιναμό κατάφεραν να φτάσουν από την Κροατία μέχρι την Φιλαδέλφεια χωρίς να συναντήσουν εμπόδια παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία που επέβαλε η UEFA, ενοψει του σημερινού αγώνα.

Οι Κροάτες σκληροπυρηνικοί νεοναζιστές οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησαν οδικώς από την κροατική πρωτεύουσα και έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια, ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ευθύνη της αστυνομίας είναι τεράστια αλλά προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.