ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτός είναι ο Αλβανός βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Τον «κάρφωσε» το DNA (φώτο)

Την περασμένη Πέμπτη έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο στην Αλβανία

Αυτός είναι ο Αλβανός βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Τον «κάρφωσε» το DNA (φώτο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του Αλβανού βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος να υπενθυμιστεί πω τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, με την απειλή μαχαιριού, βίασε μια 34χρονη γυναίκα ενώ περίμενε στη στάση.

Παράλληλα, το ίδιο βράδυ αλλά λίγο νωρίτερα όρμησε και επιχείρησε να ξεσπάσει σε μια 24χρονη εισβάλλοντας στο αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, την περασμένη Πέμπτη έφυγε από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο στην Αλβανία, όμως το DNA που άφησε στο αυτοκίνητο της γυναίκας τον «κάρφωσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σεσημασμένος, όμως φέρεται να έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ η μητέρα του με την οποία διέμενε, καθώς είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς ο δράστης φέρεται να είχε ξεσπάσματα βίας πάνω της.

Αυτός είναι ο 45χρονος: faliro_viastis_xr__2_ faliro_viastis_xr__3_ faliro_viastis_xr__4_ faliro_viastis_xr__1_

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.