ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

B.Πούτιν: «Το καθεστώς του Κιέβου μαζί με ξένες υπηρεσίες ασκούν κρατική τρομοκρατία – Θα απαντήσουμε»

Αναφορές για δράσεις κατά ρωσικών υποδομών

B.Πούτιν: «Το καθεστώς του Κιέβου μαζί με ξένες υπηρεσίες ασκούν κρατική τρομοκρατία – Θα απαντήσουμε»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως θα υπάρξει μια «αυστηρή» απάντηση σε ξένες ειδικές υπηρεσίες που επιδιώκουν, όπως υποστήριξε, να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία, βοηθώντας την Ουκρανία αναφερόμενος στα σαμποτάζ που έχουν γίνει σε ρωσικές υποδομές.

«Το καθεστώς του Κιέβου με την άμεση υποστήριξη ξένων ειδικών υπηρεσιών ακολουθεί τον δρόμο των τρομοκρατικών μεθόδων, πρακτικά της κρατικής τρομοκρατίας», δήλωσε ο Πούτιν, σε μήνυμα βίντεο με την ευκαιρία της δημόσιας Ημέρας των πρακτόρων ασφαλείας.

«Είναι πράξεις δολιοφθοράς εναντίον μη στρατιωτικών εγκαταστάσεων, μεταφορικών και ενεργειακών υποδομών, επιθέσεις εναντίον αμάχων πολιτών και εκπροσώπων των αρχών», συνέχισε.

«Πρέπει να θέσουμε τέλος με αυστηρό τρόπο στις προσπάθειες ξένων ειδικών υπηρεσιών να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική και κοινωνική κατάσταση στη Ρωσία», υπογράμμισε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν εύκολα καθήκοντα. Αλλά έχετε όλο το απαραίτητο δυναμικό, όλες τις δυνατότητες προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφάλεια του κράτους, της κοινωνίας, των πολιτών μας», κατέληξε ο Ρώσος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.