ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπήκαν και τα γερμανικά άρματα Leopard-2 στην μάχη για να σώσουν την ουκρανική επίθεση στην Ζαπορίζια!

Εικόνα με Leopard-2A4 να προχωρούν πριν από τρεις ώρες έδωσε η Bild: «Τώρα προχωρούν τα γερμανικά άρματα!»

Μπήκαν και τα γερμανικά άρματα Leopard-2 στην μάχη για να σώσουν την ουκρανική επίθεση στην Ζαπορίζια!

Η γερμανική «BILD» κάνει λόγο για τα γερμανικά LEOPARD σε άρθρο της με τίτλο: «Τώρα προχωρούν τα γερμανικά άρματα!» με αφορμή την ουκρανική επίθεση στην Ζαπορίζια και την εμφάνιση γερμανικών αρμάτων πριν από τρεις ώρες περίπου.

Μέχρι στιγμής τα LEO2A4/A6 δεν είχαν εμπλακεί στις μάχες, αλλά η αρχική αποτυχία της χθεσινής ουκρανικής επίθεσης στην Ζαπορίζια, ανάγκασε τους Ουκρανούς να τα εμπλέξουν άμεσα.

«Όλος ο κόσμος το περίμενε. Τώρα ήρθε η ώρα: Η Ουκρανία προελαύνει εναντίον των Ρώσων με γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2!

 Τα γερμανικά κύρια άρματα μάχης εμφανίστηκαν στο πεδίο της μάχης για πρώτη φορά, αναλαμβάνουν τον αγώνα ενάντια στους Ρώσους εισβολείς.

Η επίθεση είναι σε εξέλιξη» γράφει η Bild.

Απομένει να δούμε την τύχη των γερμανικών αρμάτων.

Τα γερμανικά άρματα είχαν μείνει στην ουκρανική εφεδρεία για να ριχθούν στην μάχη σε περίπτωση που υπήρχε ρήγμα στην ρωσική άμυνα, αλλά αναγκάστηκαν να επιχειρήσουν πολύ γρηγορότερα απ’ότι αναμενόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις φωτό που έχουν κυκλοφορήσει πρόκειται για τα παλιά LEO2A4 τα οποία είχε καταστρέψει πολλά ο ISIS στην Συρία (ειδικά στην αλ Μπαμπ) όταν επιχείρησαν οι Τούρκοι να καταλάβουν την πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.