ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bίντεο: Η στιγμή της έκρηξης με παγιδευμένο φορτηγό στην γέφυρα του Κερτς

Το Κίεβο χτύπησε πολιτικές υποδομές και αμάχους

Bίντεο: Η στιγμή της έκρηξης με παγιδευμένο φορτηγό στην γέφυρα του Κερτς

Το βίντεο της πολύ ισχυρής έκρηξης στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς, που συνδέει τη Ρωσία με τη χερσόνησο της Κριμαίας δόθηκε στην δημοσιότητα.

Τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τι συνέβη στις 6:02 όταν στο οδικό τμήμα της γέφυρας βρίσκονται αυτοκίνητα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, μέχρι που κάποια στιγμή εκδηλώνεται έκρηξη σε παγιδευμένο φορτηγό.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν υπάρχουν θύματα αλλά όπως δείχνουν τα πλάνα, σίγουρα υπάρχουν.

Άλλωστε το φορτηγό κάποιος το οδηγούσε…

Φαίνεται άλλωστε να υπάρχουν στα πλάνα άλλο ένα φορτηγό και ένα τουλάχιστον αυτοκίνητο ενώ μέσα από τις φλόγες διέρχεται άλλο ένα αυτοκίνητο.

Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι και στο διερχόμενο τρένο.

Είναι σαφές ότι οι Ουκρανοί γνώριζαν ότι θα σκοτωθούν άμαχοι.

Η Δύση πρέπει να δώσει μία σαφή απάντηση για το ποιους θεωρεί αμάχους και ποιους όχι και αν εγκρίνει τέτοιες ενέργειες καθώς η γέφυρα είναι πολιτική δομή και όχι στρατιωτική.

Σημειώνεται ότι το Κίεβο αναγνώρισε την εμπλοκή του στην βομβιστική αυτή επίθεση καθώς όπως έγραψε ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι Μιχαήλ Ποντόλιακ «Η γέφυρα ήταν μόνον η αρχή» και δημοσίευσε μία φωτογραφία με τμήμα του οδικού άξονα της γέφυρας να έχει βυθιστεί.

«Η Κριμαία, η γέφυρα, η αρχή. Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, οτιδήποτε κλεμμένο πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία, οτιδήποτε έχει καταληφθεί από τη Ρωσία πρέπει να ανακαταληφθεί» έγραψε ο Ποντόλιακ στο twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.