ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Bίντεο-σοκ από το ισραηλινό «Τετ»: Μαχητές της Χαμάς μεταφέρουν αλαλάζοντας σώματα Ισραηλινών στρατιωτών στην Γάζα

Oι Παλαιστίνιοι έχουν αιχμαλωτίσει 5 Ισραηλινούς στρατιώτες και 30 πολίτες

Bίντεο-σοκ από το ισραηλινό «Τετ»: Μαχητές της Χαμάς μεταφέρουν αλαλάζοντας σώματα Ισραηλινών στρατιωτών στην Γάζα

Μία επιτυχημένη επίθεση τύπου «Τετ» πραγματοποιούν από το πρωί οι Παλαιστίνιοι μαχητές της Χαμάς μέσα στο έδαφος του Ισραήλ, έχοντας προκαλέσει ήδη μεγάλες απώλειες στον ισραηλινό Στρατό και σκοτώνοντας δεκάδες άμαχους πολίτες μέσα σε πόλεις και χωριά.

Σοκάρουν τα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η Χαμάς με πτώματα Ισραηλινών στρατιωτών (ανδρών και γυναικών) που τα μεταφέρουν ως «τρόπαια» στην Γάζα.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η παλαιστινιακή σουνιτική οργάνωση, έχουν ήδη αιχμαλωτιστεί 5 Ισραηλινοί στρατιώτες και 30 πολίτες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Γάζα.

Επί της ουσίας και οι σοροί των Ισραηλινών που μεταφέρονται στην Γάζα αποτελούν ένα είδος «ομηρίας» καθώς είναι πολύ σημαντικό για τις οικογένειές τους να ταφούν με τις ανάλογες τιμές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μαχητές της Χαμάς έχουν ήδη καταλάβει μία ισραηλινή στρατιωτική βάση!

Το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο συγκαλείται εκτάκτως και αναμένεται να κηρύξει επισήμως τον πόλεμο κατά των Παλαιστινίων μετά τις 13:00.

https://twitter.com/uncutversion123/status/1710530138008674682

Η επίθεση παρομοιάζεται με αυτή των Βιετγκόνγκ του 1968, την περιβόητη «Επίθεση του Τετ», όταν επιτέθηκαν στο σύνολο των αμερικανικών θέσεων στο Νότιο Βιετνάμ.

Τότε αν και επικράτησα οι αμερικανικές δυνάμεις, η εικόνα των συγκρούσεων μετέστρεψε την αμερικανική κοινή γνώμη κατά του πολέμου στο Βιετνάμ οδηγώντας τις ΗΠΑ σε μία μεγάλη πολιτική ήττα που κατέληξε να είναι στρατιωτική και οδήγησε στην αποχώρησή τους και στη νίκη του Βόρειο Βιετνάμ.

Αυτή την στιγμή οι Ισραηλινοί εκκενώνουν τα στρατιωτικά αεροδρόμια και μεταφέρουν τα μαχητικά τους σε ασφαλείς τοποθεσίες καθώς θεωρούν πως κινδυνεύουν!

https://twitter.com/_Hareem_Shah/status/1710550402729431170

https://twitter.com/BarSegal_/status/1710550050131046818

Ο Ισραηλιός ΥΠΑΜ Γιοάβ Γκαλάντ δήλωσε πριν από λίγο πως «Η Χαμάς διέπραξε μεγάλο λάθος να κηρύξει τον πόλεμο κατά του κράτους του Ισραήλ».

Οι μαχητές της Χαμάς έχουν καταλάβει πολλά ισραηλινά οχήματα.

Στα τζαμιά της Ανατολικής Ιερουσαλήμ η οποία κατοικείται κυρίως από Παλαιστίνιους τα τζαμιά τους καλού «σε πόλεμο κατά του Ισραήλ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.