
Η τρίτη διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης άμυνας και ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, ενώ όπως έγινε γνωστό, η γαλλική NAVAL υπέγραψε 4 συμβάσεις με ελληνικές εταιρείες.
Κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες παρουσίασαν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και διοργανώνεται με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ, Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού, από την εταιρεία Οργάνωσης Εκθέσεων ROTA AE.
Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης η γαλλική NAVAL GROUP, που έχει αναλάβει να προμηθεύσει την Ελλάδα με τις φρεγάτες Belharra υπέγραψε τέσσερις συμβάσεις αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας με ελληνικές εταιρείες στο πλαίσιο της DEFEA2025.
Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρεσβευτής της Γαλλίας στην Ελλάδα.
𝗗𝗘𝗙𝗘𝗔 𝟮𝟬𝟮𝟱 𝗗𝗮𝘆 𝗢𝗻𝗲 | 𝗜𝗻𝘀𝗶𝗴𝗵𝘁𝘀, 𝗜𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗮𝗻𝗱 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻
From strategic partnerships to cutting-edge technologies—here is how Day 1 set the tone for the days ahead!#DEFEA2025 #DefenceExhibition #DefenceIndustry pic.twitter.com/osX0NJP8wR
— DEFEA25 (@DEFEA2025) May 6, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.