ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε την 20χρονη διάδοχο του βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ σε στρατιωτική εκπαίδευση (φώτο-βίντεο)

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται καθ' όλη τη διάρκεια του Ιουλίου

Δείτε την 20χρονη διάδοχο του βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ σε στρατιωτική εκπαίδευση (φώτο-βίντεο)

Είναι μόλις 20 χρόνων και θα γίνει η πρώτη βασίλισσα του Βελγίου μετά τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο.

Ο λόγος για την διάδοχο του βελγικού θρόνου, την πριγκίπισσα Ελισάβετ, η οποία προετοιμάζεται από μικρή ηλικία, για το γεγονός της ενθρόνισής της.

Άλλωστε ήταν μόλις εννέα ετών, εκφώνησε την πρώτη της ομιλία στα εγκαίνια ενός νοσοκομείου για παιδιά.

Αυτό το μήνα πάντως, λαμβάνει στρατιωτική εκπαίδευση, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το βελγικό παλάτι και δείχνουν την πριγκίπισσα Ελισάβετ με στολή καμουφλάζ, βαμμένο πρόσωπο, να κρατάει όπλο και να εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους.

Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, θα ακολουθήσει τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.