ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε βίντεο από την ανάσυρση του 41χρονου ορειβάτη που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στον Όλυμπο

Έμπειρος ορειβάτης ο 41χρονος που ανασύρθηκε νεκρός

Δείτε βίντεο από την ανάσυρση του 41χρονου ορειβάτη που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στον Όλυμπο

Θρήνος για τον 41χρονο ορειβάτη που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του τα Χριστούγεννα, στον Όλυμπο.

Ειδικότερα, ο άτυχος ορειβάτης ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από χαράδρα του Μύτικα, βάθους 600 μέτρων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν διασώστες από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Λιτόχωρο, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ελικόπτερο Super Puma.

Το Super Puma πήρε τον άνδρα και τον μετέφερε στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτόχωρου, όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εμπειρος ορειβάτης ο 41χρονος που ανασύρθηκε νεκρός

Ο 41χρονος ήταν μέλος του ορειβατικού συλλόγου Χιονοδρόμων Ιτέας-Κίρρας και αποτελούσε έναν από τους πλέον διακεκριμένους και έμπειρους ορειβάτες, καθώς το 2017 είχε ανέβει στην οροσειρά του Καυκάσου και στην κορυφή Κ2, μία από τις δυσκολότερες κορυφές του κόσμου για ανάβαση.

Ο άτυχος Α.Δ. ανασύρθηκε νεκρός την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν έχασε τη ζωή του λόγω της πτώσης ή λόγω του ψύχους.

Δείτε βίντεο από την ανάσυρση του 41χρονου στον Όλυμπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.