ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αϊτή: Χειροπέδες σε κάποιους από τους «φερόμενους ως δολοφόνους» του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ

Αϊτή: Χειροπέδες σε κάποιους από τους «φερόμενους ως δολοφόνους» του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ

«Φερόμενα μέλη» της ομάδας των ενόπλων η οποία δολοφόνησε τον πρόεδρο της Αϊτής, τον Ζοβενέλ Μοΐζ, στη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς Τετάρτη στο σπίτι του, συνελήφθησαν από την αστυνομία, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Φραντς Εξαντίς.

«Φερόμενοι ως δολοφόνοι του προέδρου Ζοβενέλ Μοΐζ συνελήφθησαν από την αστυνομία», ανέφερε ο υπουργός Επικοινωνίας της κυβέρνησης μέσω Twitter, υποσχόμενος ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες εμφανιζόμενος σε λίγη ώρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν εικόνες απο τα δύο φερόμενα ως μέλη της ομάδας των δολοφόνων του πρόεδρο της Αϊτής. Οι εικόνες των ανδρών οι οποίοι φορούν λευκές φανέλες, κυκλοφόρησαν μετά την ανακοίνωση της σύλληψης των δυο φερόμενων ως δολοφόνων από τον υφυπουργό Επικοινωνίας της κυβέρνησης.

O πρόεδρος της Αϊτής, Ζοβενέλ Μοΐζ έπεσε νεκρός από πυρά ομάδας αγνώστων, που επιτέθηκαν στο σπίτι του. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκε και η σύζυγος του Μοΐζ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Κλοντ Ζόζεφ, ο οποίος αναλαμβάνει, προσωρινά, προεδρικά καθήκοντα στην Αϊτή.

https://twitter.com/ActualidadRT/status/1412753766273601540

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.