ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δυτική Όχθη: Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν τη σύλληψη δεκάδων στελεχών της Χαμάς

Δυτική Όχθη: Οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν τη σύλληψη δεκάδων στελεχών της Χαμάς

Στη σύλληψη δεκάδων στελεχών του ισλαμικού κινήματος της Χαμάς προχώρησαν οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF), σύμφωνα με ανακοίνωση τους.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, οι IDF ανέφεραν: «Σε συνεργασία με τις Αρχές Ασφαλείας του Ισραήλ (ISA) και την Αστυνομία των Συνόρων του Ισραήλ, τα στρατεύματά μας συνέλαβαν δεκάδες τρομοκράτες που ανήκουν στο φοιτητικό τμήμα της Χαμάς στο Πανεπιστήμιο Μπιρζάιτ, βόρεια της Ραμάλα».

Οι κρατούμενοι είναι ύποπτοι για μεταφορά χρημάτων σε τρομοκράτες και υποκίνηση τρομοκρατικών δραστηριοτήτων στη Δυτική Όχθη.

Μάλιστα, οι IDF συμπλήρωσαν: «Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε για να αποτρέψουμε τυχόν απειλές για το κράτος του Ισραήλ».

Η Χαμάς, μια παλαιστινιακή σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, έχει εγκλωβιστεί σε μια παρατεταμένη σύγκρουση με και το Ισραήλ, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητη πολιτική και διπλωματική οντότητα.

Το Ισραήλ θεωρεί τη Χαμάς υπεύθυνη για οποιαδήποτε επίθεση που προέρχεται από τη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.