ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυρκαγιά στην Τουρκία: Καταστράφηκαν σπίτια – Τρεις τραυματίες με εγκαύματα (βίντεο)

Πυρκαγιά στην Τουρκία: Καταστράφηκαν σπίτια – Τρεις τραυματίες με εγκαύματα (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα στη νότια Τουρκία με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να καταστραφούν αλλά και ορισμένοι κάτοικοι να τραυματιστούν βαριά.

Δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στη νότια Τουρκία κοντά σε κατοικημένες περιοχές, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων και την εκκένωση τεσσάρων συνοικιών.

Η φωτιά ξεκίνησε σε δάσος στο Μαναβγκάτ και γρήγορα εξαπλώθηκε σε κατοικημένες περιοχές λόγω των ισχυρών ανέμων, καταστρέφοντας σπίτια στην περιοχή Καλεμλέρ.

Από τις φλόγες υπέστησαν εγκαύματα τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η φωτιά τέθηκε πάντως υπό μερικό έλεγχο το απόγευμα, μετά τη μεγάλη προσπάθεια εκατοντάδων εργαζομένων στη δασοκομία, με τη βοήθεια ελικοπτέρων και ενός αεροπλάνου.

«Ευτυχώς, δεν έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές. Η έναρξη της φωτιάς από τέσσερα διαφορετικά σημεία υποδεικνύει εμπρησμό. Αλλά δεν έχουμε σαφείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή» έχει δηλώσει από πλευράς του ο δήμαρχος της πόλης της Αττάλειας, στην οποία υπάγεται διοικητικά το Μαναβγκάτ, Μουχιτίν Μποτσέκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.