Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Τρίτη αυτοκτονία αστυνομικού που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει την εισβολή στο Καπιτώλιο

Τρίτη αυτοκτονία αστυνομικού που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει την εισβολή στο Καπιτώλιο

Αστυνομικός που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει την έφοδο οπαδών του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου αυτοκτόνησε την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία της αμερικανικής πρωτεύουσας χθες Δευτέρα.

Ο Γκάνθερ Χασίντα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη, διευκρίνισε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Ο αστυνομικός, μέλος των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, εντάχθηκε στο σώμα τον Μάιο του 2003.

Πρόκειται για την τρίτη γνωστή αυτοκτονία αστυνομικού που αντιμετώπισε την έφοδο οπαδών του κ. Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Προηγήθηκαν οι αυτοκτονίες του Τζέφρι Σμιθ, που υπηρετούσε επίσης στη Μητροπολιτική Αστυνομία, και του Χάουαρντ Λίμπενγκουντ, που υπηρετούσε στην αστυνομική δύναμη του Καπιτωλίου.

Ως αυτό το στάδιο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε πάνω από πεντακόσια πρόσωπα για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής στο κτίριο του Κογκρέσου. Οι σύμμαχοι του Ντόναλντ Τραμπ στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος προσπαθούν από την πλευρά τους να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.