ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φρίκη στο Αφγανιστάν: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα στο σύστημα προσγείωσης αμερικανικού C-17 (βίντεο)

Φρίκη στο Αφγανιστάν: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα λείψανα στο σύστημα προσγείωσης αμερικανικού C-17 (βίντεο)

Η Αμερικανική Αεροπορία ανακοίνωσε πως ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στον τροχό ενός από τα αεροσκάφη της C-17 που πέταξαν από την Καμπούλ εν μέσω του χάους που προκάλεσε η κατάληψη της πόλης από τους Ταλιμπάν.

Σε ανακοίνωσή της, η Αεροπορία των ΗΠΑ αναφέρει ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ χθες, Δευτέρα, και το περικύκλωσαν εκατοντάδες Αφγανοί πολίτες.

«Ενώπιον μιας ταχέως επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας γύρω από το αεροπλάνο, το πλήρωμα του C-17 αποφάσισε το αεροσκάφος ν’ αναχωρήσει το συντομότερο δυνατόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/nytimes/status/1427280264133230598

Νωρίτερα χθες το γύρο του Διαδικτύου κάνουν εικόνες αλλά και μια είδηση από το Αφγανιστάν σχετικά με έναν Αφγανό που συνεθλίβη στο σύστημα προσγείωσης αεροσκάφους κατά την αναχώρησή του από την Καμπούλ, αφού πήδηξε στους τροχούς για να γλιτώσει από τους Ταλιμπάν.

https://twitter.com/MailOnline/status/1427584859577462786

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί Αφγανοί εθεάθησαν να πηδούν πάνω στους τροχούς του αμερικανικού μεταγωγικού C-17 καθώς ετοιμαζόταν να απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Καμπούλ και τρεις εξ’ αυτών έπεσαν από ύψος εκατοντάδων μέτρων για να βρουν τραγικό θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.