ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας: «Το Αφγανιστάν θα μετατραπεί σε καταφύγιο τρομοκρατών!»

Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας: «Το Αφγανιστάν θα μετατραπεί σε καταφύγιο τρομοκρατών!»

Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας ανησυχεί ότι το Αφγανιστάν θα μετατραπεί σε «καταφύγιο τρομοκρατών» μετά τη κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν στην Καμπούλ και καλεί σε διάλογο για την επίλυση της κρίσης.

Ο οργανισμός, με έδρα την Τζέντα, που ετοιμάζει αποστολή στο Αφγανιστάν για να υπογραμμίσει την σημασία “της ειρήνης, της σταθερότητας και της εθνικής συμφιλίωσης”, καλεί τους μελλοντικούς ηγέτες του Αφγανιστάν και την διεθνή κοινότητα να φροντίσουν ώστε το Αφγανιστάν να μην χρησιμοποιηθεί πλέον ως πλατφόρμα ή καταφύγιο τρομοκρατών και να μην επιτρέψει σε τρομοκρατικές οργανώσεις να βάλουν πόδι στο αφγανικό έδαφος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΟΙΣ προειδοποιεί για την ανθρωπιστική κατάσταση στο Αφγανιστάν λόγω τη αύξησης του αριθμού των εκτοπισμένων και των προσφύγων και καλεί “τα κράτη μέλη, του ισλαμικούς οικονομικούς θεσμούς και τους εταίρους να λάβουν γρήγορα μέτρα για να προσφέρουν επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια στις ζώνες του Αφγανιστάν που την έχουν ανάγκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.