ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ – Πλημμύρες στο Τενεσί – Τουλάχιστον 21 νεκροί και 50 αγνοούμενοι (βίντεο)

ΗΠΑ – Πλημμύρες στο Τενεσί – Τουλάχιστον 21 νεκροί και 50 αγνοούμενοι (βίντεο)

Τον θάνατο τουλάχιστον 21 ανθρώπων, προκάλεσαν οι «ιστορικές», σύμφωνα με τις μετεωρολογικές υπηρεσίες, βροχοπτώσεις στην πολιτεία του Τενεσί. Από τις πλημμύρες οι αγννοούμενοι φτάνουν τους 50!

Ο δήμαρχος του Ουέβερλι Γουάλας Φρέιζερ δήλωσε στην εφημερίδα Tennessean ότι οι νεκροί από τις πλημμύρες είναι από μωρά μέχρι ηλικιωμένοι. Η Washington Post, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας, ανέφερε ότι δίδυμα 7 μηνών πέθαναν αφού παρασύρθηκαν από την αγκαλιά των γονιών τους,

Οι επιχειρήσεις αρωγής συνεχίζονται σήμερα στην πολιτεία των νότιων ΗΠΑ, ενώ απαγόρευση της κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 20.00 για την αποφυγή λεηλασιών.

Οι εικόνες στα μέσα ενημέρωσης δείχνουν αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα και δρόμους πλημμυρισμένους από λάσπη. Οι πλημμύρες ξερίζωσαν τεράστια δέντρα, έριξαν σπίτια και πέταξαν αυτοκίνητα και νταλίκες σε τάφρους και πάνω από υπόστεγα και άλλες κατασκευές.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων, 22 έως 43 εκατοστά βροχής έπεσαν στην πληγείσα ζώνη του κεντρικού Τενεσί μέσα σε 6 ώρες και οι βροχοπτώσεις συνεχίσθηκαν την νύκτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα χτυπήθηκε η πόλη Waverly, περίπου 88 μίλια (88 χλμ.) Δυτικά του Νάσβιλ. Εκατοντάδες σπίτια έμειναν ακατοίκητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.