ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ερντογάν απειλεί με «επιχειρήσεις» κατά των αμερικανικών δυνάμεων στην Συρία! – «Θα επέμβουμε ξανά»

Ο Ερντογάν απειλεί με «επιχειρήσεις» κατά των αμερικανικών δυνάμεων στην Συρία! – «Θα επέμβουμε ξανά»

Νέα επέμβαση στη βόρεια Συρία από τις τουρκικές δυνάμεις προανήγγειλαν Τούρκοι αξιωματούχοι μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, εάν όπως είπαν δεν αποδώσουν οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ και την Ρωσία.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι εάν η διπλωματία με τη Ρωσία αλλά και τις ΗΠΑ αποτύχει, τότε η Τουρκία θα ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση εναντίον της «τρομοκρατικής» (όπως την αποκαλούν) οργάνωσης PKK/YPG στη Συρία.

«Η Τουρκία προετοιμάζεται για μια νέα επιχείρηση εναντίον του YPG στη Συρία σε περίπτωση που η διπλωματία με τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες αποτύχει.

Εάν η διπλωματία δεν αποφέρει αποτελέσματα και το YPG δεν εγκαταλείψει αυτές τις περιοχές (Τελ Ριφάτ και αλλού), μια επιχείρηση φαίνεται αναπόφευκτη», ανέφεραν.

Ο χρόνος για τη νέα επιχείρηση, εάν τελικά γίνει, στη Συρία δεν είναι σαφής. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και το MIT προετοιμάζονται.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Ερντογάν:

«Ο αγώνας μας εναντίον τους θα συνεχιστεί και με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνουμε οποιοδήποτε αγώνα εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων, των δεδομένων αμερικανικών δυνάμεων εκεί, όπως και εναντίον των δυνάμεων του καθεστώτος. Είμαστε αποφασισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.